Oranje artikelen voor het WK 2010!

9,561 keer bekeken

Oranje artikelen voor het WK!
Hebben jullie net als ons ook zo’n zin in het WK voetbal in Zuid-Afrika? Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zo ver, dan trapt het Nederlands elftal af op het mondiale voetbaltoernooi!

Om helemaal in de stemming te komen maakte Gadgetfacts een selectie van Oranje artikelen. Of je nu in het stadion zit of thuis op de bank, met deze Oranje artikelen zul je er helemaal klaar voor zijn om Oranje aan te moedigen!

Oranje Apple iPod Nano 16 GB

Apple iPod Nano

De vijfde generatie Apple iPod Nano stelt je nu in staat om niet alleen video’s af te spelen, maar ze ook op te nemen. Nu beschik je eindelijk over een videocamera die klein genoeg is om hem overal mee te nemen. Tevens beschikt de iPod Nano 5G over een groter scherm van 2.2 inch en een glossy laklaag. De ultieme gadget voor het WK! Je kunt deze iPod Nano bestellen voor € 159,95.

WK Fanhelm

WK Fanhelm

Voor de echte Oranje fans is er de WK Fanhelm in de vorm van een halve voetbal. De helm is oranje met witte vlakken en blauwe hoorns. Met deze helm laat je aan iedereen zien dat je een echte oranje fan bent en steel je de show! Je kunt ‘m bestellen voor € 10,95.

Oranje shirt met je eigen naam

Oranje WK shirt

Laat de leeuw nu nooit meer in zijn hemd staan. Een echt Oranje WK shirt met jouw naam en rugnummer erop. Een must have voor de ware Oranje liefhebber! Het t-shirt van 100 % katoen is te bestellen voor € 13,95.

Voetbal Afstandsbediening

Voetbal Afstandsbediening

Met de Voetbal Afstandsbediening komt je echt in de sfeer bij een spannende wedstrijd! De afstandsbediening is pre-geprogrammeerd om alle TV merken te bedienen, alsmede videorecorders, satelliet-en dvd-systemen. Hij is gewatteerd en duurzaam genoeg om naar de tv te gooien als uw team het even niet goed doet! Je kunt ‘m al bestellen voor € 19,95.

Opblaasbare Koeler voetbal

Opblaasbare Koeler voetbal

Een heerlijk koud drankje drinken tijdens een voetbalwedstrijd in de tuin of op de camping. Blaas de extra grote bierkoeler op, vul hem met ijs en drankjes en geniet! Na gebruik kun je ‘m weer eenvoudig mee nemen. Ideaal! Te bestellen voor € 14,95.

Oranje Too Late horloge

TooLate horloge

Met de oranje TooLate - het strakke en hippe horloge met een siliconen rubberen bandje - ben je altijd op tijd voor een wedstrijd van het Nederlands elftal. Een fashion item dat uitstekend past bij de rest van je Oranje outfit! De hippe TooLate horloge is al voor € 18,95 te bestellen.

2010 FIFA World Cup South Africa

2010 FIFA World Cup South Africa

Voel alle emotie en passie die losbarst als de grootste rivalen het tegen elkaar opnemen om de wereldtitel. Jij neemt het op tegen vrienden overal ter wereld en gaat zelf op jacht naar de eindoverwinning van de 2010 FIFA World Cup South Africa. Heerlijk als er even geen wedstrijden zijn of om alvast in de stemming te komen. Je kunt deze game voor de PS3 bestellen voor € 57,-.

Supporter toeter Holland

Supporter toeter

De bekende stadiontoeters werken op samengeperst gas dat door een kleine opening naar buiten wordt geperst. Erg leuk, maar wel jammer dat ze na een tijdje niet meer werken. Dat probleem heb je niet met deze Green Supporter Toeter! Door op de pomp te drukken produceer je zelf genoeg druk om minstens net zo hard te toeteren. Tijdens het WK 2010 feest vieren wordt nóg leuker! Al te bestellen voor € 8,95.

Gooi wekker

Gooi-wekker

Gooi deze wekker van je nachtkastje af om de wekker uit te zetten en je zult je gelijk een stuk meer opgewekter voelen. Maar pas op, de Gooi-wekker moet wel goed worden gegooid anders moet je alsnog het bed uit. Je kunt de wekker in voetbal-vorm bestellen voor € 9,95.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1.  schreef:
    21 Januari 2017, 23:02

    Ik wil graag de gooi wekker bestellen


Reageer

Audio & beeld