Bespaar energie met de ECO Kettle

4,264 keer bekeken

ECO Kettle

Doe jij ook altijd veels te veel water in je waterkoker? De ECO Kettle heeft een hiervoor een goede oplossing bedacht. Deze waterkoker bestaat namelijk uit twee waterreservoirs, één kun je vullen met 1,5 liter water en het tweede reservoir kun je exact vullen met je gewenste hoeveelheid d.m.v. het indrukken van de knop bovenop de ECO Kettle.

Het principe

De twee reservoirs worden van elkaar afgesloten door een klep. Deze klep is via een knop bovenop de ECO Kettle te bedienen. Aan de achterkant van de ECO Kettle zie je de inhoud van het reservoir van 1,5 liter. Aan de voorkant van de ECO Kettle zie je het kookreservoir. Hierdoor kun je precies afmeten hoeveel water je wilt koken, vanaf één kop tot 1,5 liter.

Hierdoor bespaar je niet alleen water, maar ook tijd en energie doordat je de juiste hoeveelheid kookt. Ten opzicht van andere waterkokers moet het zo’n 30 procent zijn wat je bespaart aan energie. Het apparaat is draadloos, licht tijdens het koken intern op en werkt tevens zeer vlot.

De ECO Kettle is nu verkrijgbaar in drie uitvoeringen vanaf €35,95.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie


Reageer

1 Trackbacks / Pingbacks

  1. Bespaar geld
Audio & beeld