Sony introduceert waterproof camera

2,293 keer bekeken

Sony DSC-TX5

Sony heeft een nieuwe compact camera aangekondigd die tot 3 meter diepte waterproof is. De DSC-TX5 is tevens bestendig tegen een val van 1,5 meter hoogte en tegen temperaturen tot -10 graden. De camera is voorzien van een 10,2 megapixel Exmor R CMOS sensor, 4x optische zoom plus optische beeld stabilisatie en een 3-inch touchscreen aan de achterkant. Verder kan de TX5 720p video opnemen en heeft het een 10fps continue opname mode. Het toestel zal in april op de markt komen voor een prijs van $350.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld