HTC Desire: Nexus One met Sense en Flash

6,984 keer bekeken

HTC Desire

Voor de mensen die zitten te twijfelen om een Nexus One aan te schaffen omdat ze toch liever het Sense interface op hun telefoon willen heeft HTC goed nieuws: de HTC Desire. Dit toestel is vrijwel identiek aan de Nexus One, alleen heeft het minder directe Google support en zit er een trackpad op in plaats van de oude trackball.

Tevens wordt op het 3,7-inch widescreen WVGA AMOLED touchscreen (800 x 480 pixels) van de HTC Desire nu ook Flash 10.1 ondersteund en krijg je HTC’s Friend Stream in het Sense interface. De telefoon staat gepland voor het tweede kwartaal van dit jaar. Bekijk hieronder de promo-video.

Tags: , , , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...

2 Reacties

 1. mathys
   schreef:
  27 April 2010, 20:06

  Ziet er mooi uit!

  Is deze een beetje gemakkelijk in gebruik?

 2. alfons
   schreef:
  28 Juni 2010, 23:47

  Ik heb de HTC Desire nu zo’n 2 maanden in gebruik en hij bevalt me prima! Zeer scherp beeldscherm en prettige interface..aanrader


Reageer

Audio & beeld