Logitech Laptop Speaker Z205

6,843 keer bekeken

Logitech Laptop Speaker Z205

Laptops en netbooks zijn tegenwoordig krachtig genoeg voor het afspelen van muziek en films. Ook voor videogesprekken zijn de draagbare computers bij uitstek geschikt. Er is alleen één groot nadeel aan het steeds kleiner worden van laptops en netbooks: de audiokwaliteit wordt opgeofferd. Om de geluidskwaliteit te verbeteren, introduceert Logitech de Logitech Laptop Speaker Z205 — een lichtgewicht speaker met een clip-on ontwerp. Met deze speaker klinkt het geluid altijd optimaal, ongeacht de locatie waar je een laptop of netbook gebruikt.

De Logitech Laptop Speaker Z205 is in maart verkrijgbaar voor een winkeladviesprijs van € 49,99.

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

 1. E.Brugman
   schreef:
  21 Juni 2010, 10:29

  Geacht forum,
  Ik heb eergisteren een speaker voor de laptop gekocht nl. de z-205. Ik heb nl. 1 probleem ,deze werkt niet met windows media player. Ik heb geprobeerd de VCL player maar ben niet tevreden hierover en heb deze weer verwijderd. Ik zou graag met deze speaker weer muziek met Windows media player willen afspelen. Wat kan ik hier aan doen?
  vrgr E. Brugamn


Reageer

Audio & beeld