Panasonic compact camera’s aangekondigd

3,427 keer bekeken

Panasonic Lumix FP3

Panasonic heeft op de CES 2010 de komst van een tweetal nieuwe compact camera’s aangekonigd. De Lumix DMC-FP3 (hierboven afgebeeld) en DMC-FP2 beschikken beide over 14,1 megapixels, 4x optische zoom, een 3-inch lcd-scherm en een nieuwe lensdop. Naast het beschermen van de lens dient deze lensdop tevens als aan- en uitschakelaar van de camera.

De camera’s zijn verder voorzien van optische beeldstabilisatie, gezichtsherkenning en 720p HD-video. Verwacht wordt dat de Panasonic Lumix DMC-FP3 en DMC-FP2 eind februari in de winkels liggen.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld