QLOCKTWO, designklok zonder cijfers

9,350 keer bekeken

QLOCKTWO

Het Duitse Biegert & Funk heeft een unieke designklok gemaakt, de QLOCKTWO. Het is een klok die de tijd typografisch weergeeft met intervallen van 5 minuten. De vier minuten ertussen worden door middel van punten in de hoeken weergegeven. De klok heeft een formaat van 450 x 450 x 20 mm en heeft een DCF-77 tijd-signaal ontvanger zodat de klok altijd op de seconde goed loopt zonder deze met de hand in te hoeven stellen. Ook de zomer- en wintertijd worden standaard overgenomen.

Verder heeft de klok een licht sensor om het ambient licht automatisch aan te passen. De klok is beschikbaar in de kleuren rood, groen, geel, paars, zwart en wit en kan zowel aan de wand als staand geplaatst worden. Kost helaas wel wat, 1099 euro.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1.  schreef:
    23 Augustus 2010, 16:13

    De klok kost inclusief btw 885 euro. Met RVS front 1.094. Nu te koop via 0900-design. Binnenkort bij meer dealers.


Reageer

Audio & beeld