Fujifilm’s FinePix Real 3D W1 camera

1,994 keer bekeken

Fujifilm FinePix Real 3D W1

Fujifilm heeft ’s werelds eerste drie-dimensionale digitale beeld systeem gelanceerd met daarbij de FinePix Real 3D W1 digitale camera, FinePix Real 3D V1 picture viewer en 3D print mogelijkheid. De W1 gebruikt twee CCD sensors en voegt de informatie samen in een enkel symmetrisch beeld en kan zowel foto’s als filmpjes maken.

De camera beschikt over 3x optische zoom, een 3D lcd-systeem waarop de foto’s en filmpjes getoond kunnen worden (800 x 600 resolutie) en het ondersteund SD/SDHC. De W1 moet in september op de markt komen. Er is nog geen officiĆ«le prijs vrij gegeven, maar deze zou vermoedelijk rond de 600 dollar moeten liggen.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld