Drie nieuwe LUMIX camera’s van Panasonic

3,439 keer bekeken

Panasonic LUMIZ FZ35

Panasonic heeft vandaag drie 12,1 megapixel LUMIX camera’s gepresenteerd, de FZ35, FP8 en ZR1. De eerste is een ’superzoom’ camera met 18x zoom en HD video opname inclusief Creative Movie Mode, My Color Mode en High Dynamic Mode. Daarnaast beschikt de camera over gezichts detectie en een zogenaamde ‘Baby mode’. De prijs voor de FZ35 is $400.

De LUMIX FP8 moet het vooral hebben van zijn design, alhoewel de camera wel een 12,1 megapixel sensor en 4.6x zoom heeft en HD video opneemt. De camera met 2,7 inch lcd kost $300.

Als laatste is er de LUMIX ZR1, die uitgerust is met een 0.3mm dunne asferische lens. Dit toestel biedt 8x optische zoom en heeft tevens een 12,1 megapixel sensor. De ZR1 zal over de toonbank gaan voor $280. Alle drie verschijnen in september op de markt.

Foto’s:

Panasonic LUMIX FP8Panasonic LUMIX FP8Panasonic LUMIX FZ35Panasonic LUMIX ZR1

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld