HTC Hero met Android en Sense onthuld

7,658 keer bekeken

HTC Hero

Vandaag heeft het Taiwanese HTC in Londen de HTC Hero onthuld. Het is een Android toestel met een compleet nieuwe User Interface genaamd HTC Sense. Daarnaast is het de eerste telefoon van HTC die Adobe Flash ondersteund.

De HTC Hero beschikt over een 3,2 inch HVGA touchscreen (320 x 480 pixels), een 5 megapixel camera met autofocus, GPS, een digitaal kompas, WiFi, Bluetooth en een microSD geheugenkaart optie. Het scherm is net als bij de iPhone voorzien van een speciale coating die ervoor moet zorgen dat er geen vingervlekken te zien zijn.

Verwacht wordt dat de HTC Hero medio juli in de winkels verkrijgbaar zal zijn voor een prijs rond de 480 euro.

Foto’s:

HTC HeroHTC HeroHTC HeroHTC Hero

Tags: , , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 2 keer gestemd, gemiddeld 4.5 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld