16GB mini USB-stick van Buffalo

8,877 keer bekeken

Buffalo Thumbkey

Het Japanse bedrijf Buffalo heeft een ultra kleine USB-stick aangekondigd met een opslag capaciteit van 16GB. De mini ‘USB Thumbkey’ steekt slechts 5 mm uit wanneer je deze in je usb-poort stopt. Behalve de 16GB versie zijn er ook 2GB, 4GB en 8GB versies van het apparaatje verkrijgbaar.

De 16GB versie kost 136 dollar en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en wit.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1. j schelling
     schreef:
    11 Oktober 2010, 16:17

    waar kan ik de mini usb stick bestellen


Reageer

Audio & beeld