Sharp AQUOS D series 10 lcd-tv’s

3,898 keer bekeken

Sharp AQUOS D series 10

Sharp heeft een nieuwe serie lcd-tv’s aangekondigd, de AQUOS D 10 series. De Full-HD tv’s zullen verkrijgbaar zijn in de formaten 32- tot 52-inches en hebben vergelijkbare specificaties als de A series: 1080p resolutie, 15,000:1 contrast ratio, een 120Hz mode en de mogelijkheid om het contrast automatisch aan te laten passen.

Een belangrijke functie waarin de D Series 10 zich onderscheidt is de online video content service. Op dit moment is alleen de Japanse Yahoo! streaming beschikbaar, maar daar zullen later dit jaar meer aan toegevoegd worden. De lcd’s zijn vanaf nu in Japan verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en zwart.

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld