Beatles Rock Band met custom gitaren

4,305 keer bekeken

Beatles Rock Band met custom gitaren

Het is nog even wachten tot dat The Beatles: Rock Band in de winkels zal liggen, maar het goede nieuws is dat het spel nu al te pre-orderen is en nog beter; er zullen twee custom gitaren bij verschijnen naast de Special Edition bundel (het spel zelf, Höfner bass en Ludwig drums microfoon en mic standaard). De Gretsch Duo-Jet en Rickenbacker 325 gitaren zullen tegelijk met de game op 9 september verkrijgbaar zijn voor een prijs van 99 dollar.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld