Sony HDR-TG5: ’s werelds kleinste Full HD camcorder

2,612 keer bekeken

Sony HDR-TG5

Sony heeft vandaag de opvolger van de HDR-TG1 aangekondigd, de HDR-TG5. De camcorder is weer een stukje kleiner dan zijn voorganger en ook is er GPS toegevoegd om te geotaggen. Verder is het gebruikers interface verbeterd en zit er 16GB intern geheugen inplaats van 8GB.

De overige specificaties blijven onveranderd: 1920 x 1080 AVCHD video, 2,7-inch touchscreen, 10x optische zoom en een 2,4 megapixel CMOS sensor. Vanaf mei zal de TG5 in verkoop gaan voor een prijs van $1,217.

Foto’s:

Sony HDR-TG5Sony HDR-TG5Sony HDR-TG5Sony HDR-TG5

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 3 keer gestemd, gemiddeld 4.67 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld