Nokia introduceert Point & Find service

4,135 keer bekeken

Nokia Point & Find

Nokia heeft vandaag een beta versie van de nieuwe Point & Find service vrij gegeven, een dienst waarmee je met je camera rechtstreeks informatie en services kunt oproepen. Simpelweg richt je de camera van je Nokia telefoon op een object en de relevante informatie wordt van internet gehaald.

Momenteel werkt de service alleen met filmposters, maar dit zal in de toekomst uitgebreid worden en zullen er bijvoorbeeld ook streepjescodes herkend worden. De beta software is vanaf nu vrij te downloaden voor Nokia bezitters in Amerika en Engeland. Wanneer de software in Nederland in gebruik genomen kan worden is nog niet bekend.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld