MSI GX733 gaming laptop

2,181 keer bekeken

MSI GX733

MSI heeft een laptop gelanceerd die vooral voor gamers zeer interessant is, de GX733. De laptop is uitgerust met een AMD Turion X2 Ultra dual-core processor, een ATI Mobility Radeon HD 4670 (512MB GDDR3) videokaart, 2GB DDR2 RAM, een 17-inch WUXGA-scherm, een 500GB SATA-harddisk, optionele Blu-ray-drive, 2 megapixel webcam en drie USB2.0-poorten.

Ook is de GX733 voorzien van een 4-in-1 geheugenkaartlezer, hdmi/vga-uitgang, netwerkaansluiting, Bluetooth 2.0+EDR en een 6- of 9 cells batterij. Over de prijs en beschikbaarheid heeft MSI nog geen duidelijkheid gegeven.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld