Mio Explora K70 GPS telefoon aangekondigd

1,880 keer bekeken

Mio Explora K70

Het Taiwanese Mio heeft vandaag zijn eerste 3.5G telefoon aangekondigd, de Explora K70. Het toestel draait op Windows Mobile 6.1 Professional is voorzien van een 3,5 inch TFT lcd-touchscreen (240 x 400 pixels). Daarnaast is het toestel uiteraard voorzien van een GPS/AGPS ontvanger met de navigatiesoftware van Mio.

De Explora K70 biedt verder Wi-Fi, hsdpa/hsupa, een 3 megapixel autofocuscamera met geotagging, Bluetooth 2.1 (A2DP), een 528MHz Qualcomm-processor, 256MB ROM, 128MB RAM, een microSD-slot, een camera voor videobellen, USB2.0 en een rotatiesensor. Helaas zijn er nog geen details beschikbaar over de prijs en beschikbaarheid.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1.  schreef:
    29 Juni 2011, 15:52

    I thouhgt finding this would be so arduous but itÂ’s a breeze!


Reageer

Audio & beeld