Everio X GZ-X900 camcorder van JVC

2,656 keer bekeken

JVC Everio X GZ-X900

Begin dit jaar presenteerde JVC al een aantal nieuwe camcorders en nu volgt het met de Everio X GZ-X900 camcorder. Het betreft een zeer compacte camera waarmee je Full HD 1920×1080 video’s kunt maken en 9 megapixel foto’s kunt schieten.

De GZ-X900 beschikt over een aantal zeer fraaie opties. Zo kun je ultra-slow motion video’s tot 600fps opnemen met een 640 x 72 resolutie en met de ‘motor drive’ functie kun je 5,3 megapixel foto’s schieten tot 60fps.

De camcorder is voorzien van een Konica Minolta HD lens met 5x optische zoom. Verder heeft het een 2,8-inch lcd scherm, optische beeldstabilisatie en de export mogelijkheid voor YouTube en iTunes. In juni komt de GZ-X900 op de markt voor een prijs van 1000 dollar.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1.  schreef:
    5 Maart 2009, 8:38

    mooi dingetje!


Reageer

Audio & beeld