Lenovo Pocket Yoga netbook teaser

6,298 keer bekeken

Lenovo Pocket Yoga

Lenovo heeft via zijn foto-feed het bestaan van de mysterieuze Pocket Yoga netbook bekend gemaakt. Het systeem beschikt over een ultra-breed scherm, leren omhulzing en lijkt de concurrentie aan te gaan met de populaire VAIO P van Sony.

Als we naar de conceptschetsen kijken lijkt het erop dat de Pocket Yoga tevens als tablet pc gebruikt kan worden wanneer het scherm wordt omgedraaid. Er zijn verder helaas nog geen details beschikbaar over deze netbook, maar gezien het formaat zal er waarschijnlijk een Intel Atom chip inzitten.

Foto’s:

Lenovo Pocket YogaLenovo Pocket YogaLenovo Pocket YogaLenovo Pocket Yoga

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld