4GB iPod shuffle met VoiceOver

19,718 keer bekeken

Apple iPod shuffle

Apple heeft vandaag de nieuwe 4GB iPod shuffle onthuld. Het nieuwe ontwerp is slechts 45.2 x 17.5 x 7.8 mm groot (inclusief de clip) en is voorzien van VoiceOver. Deze nieuwe feature verhelpt het ontbreken van een display en vertelt je onder andere de titel en artiest van nummers via een knopje in de oordopjeskabel. Ook kan de VoiceOver de naam van je playlist zeggen en je vertellen wanneer je batterij opgeladen moet worden. De 4GB iPod shuffle heeft nu ruimte voor zo’n 1000 nummers en is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver voor een prijs van 75 euro.

Foto’s:

Apple iPod shuffleApple iPod shuffleApple iPod shuffleApple iPod shuffle

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 9 keer gestemd, gemiddeld 3.89 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld