Dell Adamo laptop aangekondigd

3,607 keer bekeken

Dell Adamo

Dell heeft vandaag officieel zijn eerste laptop in de Adamo-lijn aangekondigd. Het betreft een super plat 13,4-inch model met een strak vormgegeven aluminium behuizing. Hierin vind je een Core 2 Duo U9300 processor met een kloksnelheid van 1,2GHz, een Intel X4500-chipset voor de graphics, 2GB RAM, 28GB SSD, Wi-Fi (Draft-N) en Bluetooth 2.1.

De prijs voor deze laptop die op Windows Vista draait is 1.999 dollar. Gezien de specificaties van het apparaat betaal je dus met name een hoop geld voor het strakke design van de Adamo. Ook is er een 1.4GHz model met 3G verkrijgbaar voor een prijs van 2.699 dollar. De Adamo is er in de kleuren zilver en zwart en vanaf 26 maart beschikbaar.

Foto’s:

Dell AdamoDell AdamoDell AdamoDell Adamo

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld