Bewegingsgevoelige controller voor Xbox 360

1,559 keer bekeken

Gametrak Freedom

Tijdens de Game Developers Conference in San Francisco heeft de Amerikaanse fabrikant Performance Designed Products (PDP) een bewegingsgevoelige controller aangekondigd voor de Xbox 360. De Gametrak Freedom is voorzien van accelerometers en ‘ultrasonic 3D motion sensing’-technologie en ziet eruit als een kruising tussen een Xbox 360-controller en een Wii-afstandsbediening.

De controller communiceert met de Xbox via een usb-dongle en de cursors in beeld worden bestuurd door het meten van de handbewegingen van de gebruiker. De Gametrak Freedom moet in het laatste kwartaal van dit jaar op de markt komen.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld