Sony VAIO P upgrade?

2,151 keer bekeken

Sony VAIO P

’s Werelds lichtste 8-inch netbook, de VAIO P van Sony krijgt mogelijk een upgrade. Sony Insider is een aantal modelnummers tegen gekomen waaruit blijkt dat er nieuwe versies van de VAIO P aan zitten te komen. Hierbij zou het niet alleen gaan om nieuwe kleuren, maar mogelijk ook andere specificaties door de toevoeging van de letter ‘Q’ in het modelnummer. Op dit moment blijft het nog speculeren, maar het zou zeker geen verrassing zijn als Sony in de zomer met nieuwe versies van de VAIO P op de markt komt.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld