Verstelbare Koss CC_01 oordopjes

1,614 keer bekeken

Koss CC_01

Vallen je oordopjes snel uit je oren en helpen die foampjes ook voor geen meter? Koss heeft nu een oplossing voor dit probleem met de CC_01 oordopjes. Door aan de metalen knop aan de achterkant te draaien wordt het in-ear gedeelte groter of kleiner zodat het makkelijk aan te passen is aan je oren.

Koss staat over het algemeen niet bekend om zijn hoge prijzen, maar het CC_01 model zal 150 dollar gaan kosten en is beschikbaar vanaf maart.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld