Do you Poken?

9,109 keer bekeken

Poken

Een nieuw fenomeen in de wereld van sociale netwerken is de Poken, een digitaal visitekaartje in de vorm van een sleutelhanger. Het werkt als volgt; zodra je iemand ontmoet waarmee je je profielen op sites als Hyves, LinkedIn of Facebook wilt delen geef je elkaar een ‘high four’ met de handen van beide Pokens. Binnen een paar seconden is de data uitgewisseld en opgeslagen op de USB-stick van de sleutelhanger.

Wanneer je vervolgens de USB-stick in de computer plugt worden je nieuwe contacten in de database geladen en kun je alle profielen van de persoon bekijken. In totaal is er ruimte voor 64 contacten op de USB-stick. De Poken is nu verkrijgbaar als Panda, Alien, Bij of Voodoo via Gadgetfabriek.nl voor een prijs van € 14,95.

Foto’s:

PokenPokenPoken

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 3 keer gestemd, gemiddeld 4.33 sterren)
Loading ... Loading ...

3 Reacties

 1. Laurens
   schreef:
  12 Januari 2009, 23:12

  Dat is niet echt duur..wordt dit de nieuwe rage van 2009?

 2.  schreef:
  19 Januari 2009, 11:20

  Ik denk dat door de snelle verspreiding en buzz eromheen (alle blogs en twitters pakken het op) dit wel eens groot kan worden. Hier is in ieder geval een kortingscode te vinden waardoor je 10% korting krijgt op zo’n groot pakket:

  http://www.kortingscode.net/kortingscode.net/index.php/home/actieblog/Promo-Code-DoYouPoken.html

 3. Sara de Boer
   schreef:
  25 Januari 2009, 17:49

  kijk ook eens hier:
  http://poken.webgidsje.nl/


Reageer

Audio & beeld