pureSilicon 1TB-SSD aangekondigd

1,713 keer bekeken

pureSilicon 1TB-SSD

pureSilicon heeft op de CES een 2,5 inch SSD met een capaciteit van 1TB aangekondigd. Het schijfje is onderdeel van de nieuwe Nitro Serie en is volgens de fabrikant ’s werelds eerste met 1TB. Het is voorzien van een SATA II-aansluiting en heeft een transfer-snelheid van 300 MB/s. Vier van deze energie-zuinige SSD’s nemen ongeveer evenveel ruimte in als één normale 3,5 inch harde schijf.

Naast het 1TB model komt pureSilicon ook met 32GB, 64GB, 128GB, 256GB en 512GB schijfjes. De SSD’s zullen in het derde kwartaal van 2009 verschijnen voor een nog onbekende prijs.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld