Nieuwe ASUS F50 en F70 series notebooks

2,930 keer bekeken

ASUS F50

ASUS heeft twee nieuwe series notebooks ge├»ntroduceerd, de F50 en F70 series. De trendy laptops komen met Full-HD 16:9 (1080p) schermen en draaien op Windows Vista. Verder zijn de nieuwe modellen voorzien van Blu-Ray drives, de Express Gate van ASUS, een HDMI uitgang, een 1,3 megapixel camera en een ‘Chocolate’ keyboard.

Je kunt de notebooks verder configureren zoals jij dat wilt, zo heeft de F70 een harde schijf die uit te breiden is tot 1TB. ASUS heeft nog geen details omtrend de prijzen of beschikbaarheid vrijgegeven.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld