Nieuwe Lumix camera’s van Panasonic

3,510 keer bekeken

Panasonic DMC-FS15

Het Japanse Panasonic heeft drie nieuwe Lumix FS-camera’s gepresenteerd, de DMC-FS15, DMC-FS7 en DMC-FS6. De eerste is een 12,1 megapixel camera met een 2,7 inch LCD scherm en beschikt over een 29mm groothoeklens met 5x optische zoom en optische beeldstabilisatie.

Andere opties van de DMC-FS15 zijn onder andere AF-tracking, gezichtsdetectie, Intelligent ISO Control, Venus Engine IV en de mogelijkheid om WVGA-video op te nemen met 30fps en een beeldverhouding van 16:9.

De Lumix DMC-FS7 en DMC-FS6 zijn respectievelijk 10,1- en 8,1-megapixelcamera’s met een f/2,8-lens van Leica met 4x optische zoom. Bij een 3 megapixel-stand kunnen deze vergroot worden naar een 7,1x en 6,4x optische zoom.

De nieuwe modellen worden in maart verwacht. De FS15 zal $200 gaan kosten en komt in de kleuren zilver, zwart en blauw. De FS7 zal ook nog in de kleuren groen en roze verschijnen en kost $160.

Naast de drie nieuwe Lumix FS-camera’s heeft Panasonic ook nog de DMC-LS85 ge├»ntroduceerd. Deze opvolger van de LS80 heeft een 8,1-megapixelbeeldsensor en 2,5 inch LCD scherm.

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld