15-inch MacBook Air op komst?

3,006 keer bekeken

15-inch MacBook Air?

Er gaan geruchten over een grotere broer voor de 13,3-inch Macbook Air. Volgens de Chinese site Apple.pro werkt Apple aan een 15-inch versie van de MacBook Air. Of deze er ook echt zal komen is echter nog maar de vraag aangezien de site het in het verleden al eerder bij het verkeerde eind heeft gehad. Bovendien is het de vraag of de gemiddelde gebruiker hier op zit te wachten aangezien er ook al een 15-inch MacBook Pro op de markt is.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 2 keer gestemd, gemiddeld 3 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld