Gadgets voor op kantoor

11,870 keer bekeken

Gadgets voor op kantoor
Acht uur per dag, veertig uur per week op kantoor zitten kan soms een hele opgave zijn. Toch hoef je natuurlijk niet de hele dag uit het raam te gaan staren of om het half uur koffie te halen om de dag door te komen.

Om je werk iets aangenamer te maken en je uit je dagelijkse sleur te halen selecteerde Gadgetfacts een aantal gadgets waarmee je werkweek op kantoor zo voorbij vliegt!

USB Stealth Switch

USB Stealth Switch

Ben je weer eens lekker aan het browsen op internet of games aan het doen en komt je baas opeens binnen? Met deze voetpedaal die via USB met je computer verbonden is sluit je met één druk op de knop alle schermen die je baas beter niet kan zien! De USB Stealth Switch is hier te krijgen voor een prijs van € 39,95.

PicooZ helicopter

PicooZ

De PicooZ is ’s werelds kleinste en lichtste mini R/C helicopter! Wie wilde die nou vroeger niet hebben? De bestuurbare helicopter is geschikt voor buiten en binnen, dus ook op kantoor kun je lekker met je collega’s het kind in je loslaten! Je krijgt ‘m vliegklaar geleverd als je ‘m voor € 24,95 besteld bij Megagadgets.nl.

USB Cupwarmer HUB

USB Cupwarmer HUB

Heb je het ook wel eens zo druk op je werk dat je bijna niet aan je bakje koffie toekomt? Dan biedt deze USB Cupwarmer HUB uitkomst. Hij is via een usb poort aan te sluiten op je pc en houdt je koffie lekker warm. Tevens is de cupwarmer als hub te gebruiken. Een aanrader voor iedere koffie verslaafde kantoor medewerker! De USB Cupwarmer HUB is te bestellen voor een prijs van € 9,95.

USB Missile Launcher

Deze gadget zal zeker voor de nodige hilariteit zorgen op kantoor! De USB Missile Launcher sluit je via usb aan op je pc en is te besturen met je toetsenbord of muis. Zodra je op de ‘Fire’ knop drukt worden de raketten van zacht schuimmateriaal gelanceerd! De USB Missile Launcher werkt met windows XP of 2000 en wordt geleverd in grijs of groen. Bestel ‘m hier voor een prijs van € 34,95.

USB Stofzuiger

USB Stofzuiger

Zit je continue je boterhammen achter je pc op te eten dan zit je toetsenbord vast vol met allemaal kruimels. Met deze compacte USB Stofzuiger zuig je werkelijk elk hoekje en gaatje in je toetsenbord schoon dus heb je van stof en kruimels voortaan geen last meer. Hij wordt geleverd met twee opzetstukjes en je plugt hem zo in via de usb poort van je pc. Te bestellen voor € 10,95.

RC Tarantula

Jaag je collega’s (of nog beter, je baas) de stuipen op het lijf met deze radiografisch bestuurbare tarantula! Met de meegeleverde afstandsbediening (in de vorm van een tarantula ei) heb jij de controlle over deze RC Tarantula, dus dat wordt lachen! Je kunt ‘m hier bestellen voor € 24,95.

Swing USB-Hub

Boynq Swing USB-Hub

Een nieuwe uitvoering van een oude kantoor klassieker is de Swing USB-Hub van Boynq. De Swing is geschikt voor High speed USB 2.0 dataverkeer tot 480Mbps en heeft vier USB poorten. Ingebouwde beveiliging zorgt voor bescherming tegen mogelijke aanvallen en verder is het een kwestie van plug&play. Deze USB-Hub met een uniek design kost € 19,95 via deze link.

USB ventilator

USB ventilator

Zomers wil de temperatuur op het kantoor nog wel eens flink oplopen bij het ontbreken van een goede airco. Met deze USB ventilator kun je in ieder geval zorgen dat je nog wat verkoeling krijgt. De tafelventilator heeft de mogelijkheid om te draaien of om een vaste positie aan te houden, daarnaast is de snelheid ook instelbaar. Via Gadgethouse.nl kun je de USB ventilator bestellen voor een prijs van € 16,95.

USB Massage Ball

USB Massage Ball

Last van je spieren of van je nek als je weer eens over moet werken en continue naar je beeldscherm zit te staren? Deze USB Massage Ball kan je op minimaal zeven verschillende plekken op je lichaam gebruiken en helpt je weer relaxed te worden. Met behulp van het 1.8 meter lange snoer kan je hem eenvoudig aansluiten op de USB-poort van je computer. De USB Massage Ball is verkrijgbaar via deze link en kost € 12,95.

Desktop Stress Rocket

Desktop Stress Rocket

Is je pc weer eens zo traag als wat en komt die deadline steeds dichterbij? Speciaal voor mensen die last hebben van stress op de werkplek is deze raket ontwikkeld. Ram even alles eruit door een flinke klap te geven en de raket vliegt door de lucht! Voor € 4,95 kun je de Desktop Stress Rocket bestellen bij Megagadgets.nl.

USB Drumkit

USB Drumkit

Laat je collega’s versteld doen staan tijdens de vrijdagmiddag borrel door op deze USB Drumkit een vette drumsolo weg te geven! De USB drum kit heeft 6 verschillende pads, en met de bijgeleverde software kun je elke pad programmeren met verschillende geluiden. Je kunt kiezen tussen 50 percussie geluiden, hij heeft 20 geprogrammeerde percussie geluiden en 100 voorgeprogrammeerde beats.

Voor de minder geoefende drummers is er een learning mode en het is zelfs mogelijk om je eigen drumsessie op te nemen en te saven als .wav file. Al met al prima tijdverdrijf! Voor € 39,95 verkrijgbaar op deze site.

USB Bokser

Het wordt ook lachen op kantoor met deze USB Bokser. Je bestuurt de bokser met je keyboard en laat hem op de boksbal slaan. Elke rake slag levert een punt op en hoe sneller je typt, hoe sneller hij bokst. Er zijn drie spelmodi, geluidseffecten van publiek en bel, instelbare ronde tijden van 1 tot 10 minuten en hij is geschikt voor Windows 2000, ME of XP. De USB Bokser is via Gadgethouse.nl verkrijgbaar.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 3 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1.  schreef:
    19 Januari 2009, 20:09

    ok, die drumkit lijkt mij wel wat :)


Reageer

Audio & beeld