Kodak Zx1 HD camcorder

3,245 keer bekeken

Kodak Zx1

Een half jaar geleden bracht Kodak de Zi6 op de markt en heeft nu al zijn opvolger aangekondigd, de Zx1. Deze pocket camera met 2 inch lcd-scherm is in staat om 720p HD-video met 60fps op te nemen, is waterdicht en leest SD/SDHC-kaartjes tot 32GB.

Gebruikers kunnen tot 10 uur aan materiaal filmen en dit via het apparaat eenvoudig op YouTube plaatsen. De Zx1 zal vanaf april beschikbaar zijn voor 149,95 dollar en komt in de kleuren roze, blauw, geel, rood en zwart. Oplaadbare AA Ni-MH batterijen, een oplader en een HDMI-kabel worden meegeleverd.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 2 keer gestemd, gemiddeld 4.5 sterren)
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1. Laurens
     schreef:
    5 Januari 2009, 20:07

    mooi dingetje!


Reageer

Audio & beeld