Kodak Easyshare Z980 HD Camera

3,028 keer bekeken

Kodak Easyshare Z980

Kodak heeft een nieuwe digitale camera aangekondigd met een 24x optische zoom, deĀ  Easyshare Z980. Het toestel beschikt over een 12 megapixel beeldsensor, een 26mm groothoeklens, een afneembare verticale grip en een verticale sluiterknop. Om bewegingsonscherpte te voorkomen biedt de Z980 optische beeldstabilisatie en verder is er de mogelijkheid om HD-video’s op te nemen.

Naast de Z980 komt Kodak ook nog met de EasyShare M380, een compacte point-and-shoot camera met 5x optische zoom, een 10 megapixel beeldsensor en een 2,7 inch lcd scherm. Deze zal verschijnen in de kleuren zwart, rood en teal.

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 1 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld