Firefly speaker dock van Vestalife

2,012 keer bekeken

Vestalife Firefly

Met de Ladybug heeft Vestalife meerdere awards gewonnen en nu komt het bedrijf met nieuwe versies van het innovatieve product. De Firefly is een meer elegantere versie met rondere vormen en ook geschikt voor de iPhone. Verder beschikt de Firefly een ingebouwde subwoofer, LED volume indicators en laadt de dock je iPhone tegelijk op.

Naast de Firefly heeft Vestalife ook de vergelijkbare Jewelbox speaker dock aangekondigd. Over de prijzen en beschikbaarheid is nog geen informatie.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld