Digital Foci introduceert Picture Porter 35

1,674 keer bekeken

Digital Foci Picture Porter 35

Digital Foci heeft de Picture Porter 35 portable photo manager aangekondigd en zal deze volgende week tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas gaan presenteren. Het apparaat bevat een 160GB interne harde schijf, een 3,5-inch lcd monitor, een multi-formaat card lezer en moet in staat zijn om 1GB aan data in 2 minuten te kopiƫren.

Verder kan er via USB een externe harde schijf aan de Picture Porter 35 gekoppeld worden en is er een ingebouwde speaker en microfoon om audio op te nemen. Naast de gebruikelijke bestandsformaten zouden ook RAW afbeeldingen ondersteund worden.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags:

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld