DreamGEAR lanceert WarBeast controller

3,727 keer bekeken

DreamGEAR WarBeast

DreamGEAR heeft de draadloze WarBeast gitaar controller voor de PlayStation 3 en PS2 gelanceerd. Het model is afkomstig van B.C. Rich en is te gebruiken met Rock Band, Guitar Hero en Rock Revolution. De full-size gitaar heeft een afneembaar frontje zodat je de gitaar kunt customizen en de hals is ook los te koppelen om hem makkelijker te vervoeren.

De WarBeast-gitaar wordt verkocht voor 130 dollar. Tevens heeft DreamGEAR een Quad Dock oplaadstation voor de Wii, PS3 en Xbox 360 op de markt gebracht waarmee je vier controllers tegelijk kunt opladen. Deze zullen tussen de 30 en 40 dollar gaan kosten.

Tags: , , , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 3 keer gestemd, gemiddeld 4.67 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld