Lenovo All-in-One Desktop onthuld

2,020 keer bekeken

Lenovo IdeaCentre A600

De IdeaCentre A600 is Lenovo’s eerste all-in-one pc en moet de dunste zijn die er op dit moment is. De pc heeft een 21,5-inch (1920×1080) HD scherm met 16:9 aspect ratio, Intel Core 2 Duo CPU, ATI Radeon grafische kaart, 4GB DDR3 RAM geheugen en harde schijf tot 1TB.

Het systeem is verkrijgbaar met een afstandsbediening die tevens als game controller gebruikt kan worden. Verder is er een VOIP handset en draadloze muis beschikbaar. De A600 zal vanaf maart te koop zijn voor een prijs vanaf 999 dollar.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld