Canon introduceert PowerShot A480

2,099 keer bekeken

Canon PowerShot A480

Vandaag heeft Canon de PowerShot A470 camera vervangen met een nieuw 10 megapixel model: de extra-compacte PowerShot A480. Hij is 25% kleiner dan zijn voorganger en beschikt over een 3,3x optische zoom (tot 4x digitaal), een 2,5-inch LCD scherm en een DIGIC III processor. De A480 gebruikt AA batterijen en biedt verder 30fps VGA video en gezichtsdetectie.

De compacte camera verschijnt in de kleuren zilver, rood, blauw en zwart en zal in de maand februari op de markt komen voor een prijs van zo’n 130 euro.

Foto’s:

Canon PowerShot A480Canon PowerShot A480Canon PowerShot A480Canon PowerShot A480

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 2 keer gestemd, gemiddeld 3.5 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld