Philips toont Cinema 21:9 LCD tv

8,163 keer bekeken

Philips Cinema 21:9

Philips heeft een lcd tv geïntroduceerd met een ultra breed scherm die dezelfde 21:9 verhouding heeft als het scherm in een bioscoop. Met de Cinema 21:9 is Philips het eerste bedrijf ter wereld die een lcd tv met een dergelijke verhouding op de markt brengt. De tv is 56 inch en is tevens voorzien van Ambilight technologie.

Volgens Philips zullen niet alleen films beeldvullend getoond worden op het brede scherm, maar ook de content van reguliere tv programma’s of games. De Cinema 21:9 zal dit voorjaar verschijnen, meer details maakt Philips eind februari bekend.

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1.  schreef:
    16 Januari 2009, 18:23

    Wat? 21:9? Hoe erg willen ze de consumenten verwarren? Maar wel gaaf, want op dit moment heb je vaak nog zwarte randen bij een breedbeeld scherm


Reageer

Audio & beeld