Platte LCD monitor van Samsung

2,371 keer bekeken

Samsung P2370L

Eén van de laatst producten die Samsung dit jaar tijdens de CES gepresenteerd heeft is de P2370L lcd monitor. De super dunne monitor is voorzien van een LED backlight en is slechts 16.5mm dik. Verder heeft de P2370L een contrastverhouding van 2,000,000:1, een reactietijd van 2ms, een DVI input, 1080p full-HD resolutie, Starlight Touch bediening en Touch of Color technologie. Gek genoeg is er geen informatie gegeven over het formaat, maar dit is vermoedelijk 23-inch. De P2370L is vanaf het eind van dit kwartaal beschikbaar voor een prijs van 399 dollar.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld