Roxio helpt je VHS om te zetten naar DVD

1,388 keer bekeken

Roxio Easy VHS To DVD

De VHS videoband heeft het lang volgehouden, maar is een aantal jaren terug toch echt ingehaald door de DVD. Het zou natuurlijk zonde zijn om de data op je VHS banden weg te gooien en hiervoor heeft Roxio een oplossing bedacht. Met Roxio Easy VHS to DVD moet het omzetten van analoge opnames naar digitale data een fluitje van een cent zijn. Met de meegeleverde hardware verbind je je VCR of camcorder met je computer en via de software die er bij hoort kun je de data vervolgens digitaal binnenhalen en bewerken. Ook LP’s of cassettebandjes kun je op deze manier omzetten. Het pakket kost $59.99 en is vanaf januari te koop.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld