Acer verslaat ASUS met netbook verkoop

2,377 keer bekeken

Acer verslaat ASUS met netbook verkoop

De netbook-markt is het afgelopen jaar flink gegroeid en gister zijn de cijfers van het derde kwartaal van 2008 bekend gemaakt. Opvallend is dat Acer de koppositie van ASUS heeft overgenomen met een marktaandeel van 38,3 procent tegenover een marktaandeel van 30,3 procent van ASUS. In totaal werden er 2,15 miljoen netbooks van Acer verkocht, ASUS verkocht er 1,7 miljoen. De netbook-markt steeg in het derde kwartaal in totaal met meer dan 160 procent.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld