Draadloze iPod dock met Audioengine W2

2,403 keer bekeken

Audioengine W2

Audioengine heeft een kleine en handige geluidsadapter ontwikkeld waarmee je je iPod draadloos kunt verbinden met je stereo. De Audioengine W2 (AW2) stuurt je muziek draadloos in CD kwaliteit naar een ontvanger die je via USB of een 3,5 mm koptelefoon-plug aansluit op je geluidsinstallatie. Wil je draadloos naar je favoriete muziek luisteren dan moet je er wel wat voor over hebben want de AW2 wordt verkocht voor een prijs van $169.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 3 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld