HP MediaSmart servers aangekondigd

5,574 keer bekeken

HP MediaSmart Server

HP heeft twee nieuwe MediaSmart Servers aangekondigd met verbeterde ondersteuning voor Mac-computers, de EX485 en EX487. Beide opslagsystemen zijn op basis van het Windows Home Server-besturingssysteem gemaakt en bieden ondersteuning voor de Time Machine-functionaliteit voor backups van Mac OS X.

Daarnaast kunnen gebruikers nu online data kwijt op Amazons S3-opslagdienst en is de hardware ook opgeschroefd. De MediaSmart Server biedt nu een 2.0Ghz Celeron CPU met 2GB geheugen. Verder zijn de twee nieuwe opslagproducten van HP voorzien van gigabit-ethernet, vier usb 2.0-poorten en een eSATA-aansluiting.

De EX485 (750GB) zal 599 dollar gaan kosten, de EX487 (1,5TB) 749 dollar en beide zijn vanaf februari leverbaar.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld