Philips Xenium X620 onthuld

1,697 keer bekeken

Philips Xenium X620

Philips heeft een nieuwe telefoon voor de Xenium-serie onthuld, de X620. De mid-range musicphone heeft een 3,2 megapixel camera en een 2,4 inch QVGA beeldscherm. Het opvallendste aan de X620 is het uithoudingsvermogen van de accu, die zo’n 50 dagen op standby of 12 uur aan spreektijd meegaat.

Verder biedt de X620 Bluetooth-connectiviteit, een microSD memory card slot, Quad-band GSM/GPRS/EDGE en 80MB intern geheugen. Voorlopig is de X620 alleen voor de Aziatische markt aangekondigd, de releasedatum en prijs zijn nog niet bekend.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld