ASUS AIR3 internet radio

1,712 keer bekeken

ASUS AIR3

ASUS heeft een nieuwe iPod speakerdock aangekondigd met een ge├»ntegreerde internet radio. De AIR3 is via Wi-Fi aan te sluiten op internet en heeft tien duizend voorgeprogrammeerde radiozenders. Een klein LED display aan de voorkant biedt informatie die van internet gehaald wordt en de S-Video uitgang maakt het mogelijk om video’s en afbeeldingen op een tv te tonen.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1.  schreef:
    29 December 2008, 16:54

    Ziet er wel gaaf uit


Reageer

Audio & beeld