Nokia 8800 Gold Arte

9,537 keer bekeken

Nokia 8800 Gold Arte

Economische crisis of niet, Nokia gaat een nieuwe uitvoering van de 8800 telefoon op de markt brengen die een 18-karaats gouden laag bevat. De Gold Arte zal daarnaast ook nog voorzien zijn van wit leer aan de voor- en achterkant.

Op het uiterlijk na is deze luxe telefoon vrijwel gelijk gebleven aan de Carbon Arte, met 4GB geheugen, een 2-inch OLED-scherm (320 x 240 pixels, tot 16 miljoen kleuren) en 3,2 megapixel camera.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld