Samsung introduceert 23 inch LCD monitor

4,510 keer bekeken

Samsung 2342BWX

Vanochtend heeft Samsung in Zuid-Korea de indrukwekkende 23″ 2342BWX monitor ge├»ntroduceerd. De LCD monitor is naar eigen zeggen het eerste QWXGA-scherm ter wereld, goed voor een resolutie van maar liefst 2048 x 1152 pixels. Op het beeldscherm passen twee A4′tjes naast elkaar en daarbij blijft er ook nog ruimte over voor de Vista Sidebar. Hiermee probeert Samsung de noodzaak van een tweede beeldscherm weg te nemen.

De 2342BWX biedt een dynamische contrast ratio van 20.000:1 en een responsietijd van 5ms. Omgerekend zal het scherm zo’n 230 euro gaan kosten, echter zal het scherm in eerste instantie alleen in Zuid-Korea geleverd worden.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 4 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld