Game Grip voor iPhone

3,500 keer bekeken

Marware Game Grip

Ben je veel aan het gamen op de iPhone en zou je daarbij wel een betere houvast willen hebben, dan heeft Marware nu iets wat uitkomst biedt: de Marware Game Grip. Deze accessoire voor de iPhone 3G en iPod touch 2G heeft handgrepen van siliconenmateriaal die het speelcomfort moet verbeteren en geeft het idee van een traditionele gamecontroller. Er is ruitme vrijgelaten voor de kabels van je headphone en accu en met een losse batterypack is het ook mogelijk om tijdens het gamen je iPhone op te laden.

Of het er goed uit ziet en praktisch is als je gebeld wordt is een tweede, maar een goede houvast biedt de Game Grip in ieder geval wel. Voor de prijs van $49,99 kun je er eentje pre-orderen.

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 2 keer gestemd, gemiddeld 3.5 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld