Magellan’s Echo Smart Running Watch nu verkrijgbaar

4,343 keer bekeken

Magellan’s Echo

Magellan heeft onlangs de waterdichte Echo smart watch voor hardlopers en atleten uitgegeven. De Echo is Magellan’s allereerste hardloophorloge dat fitness apps op smartphones optimaliseert. Fitness data wordt real-time gestreamd vanaf een smartphone door middel van Bluetooth Smart, om zo apps en muziek direct via het display van het horloge te bedienen. Magellan’s Echo houdt hardlopers zo continu op de hoogte gedurende hun workout.

De Echo is onder andere compatibel met apps als Strava, MapMyRun, iSmoothRun en Wahoo Fitness. De Echo maakt het makkelijk om data en meldingen direct van je scherm af te lezen tijdens het lopen. Ook kan je gemakkelijk je muziek en apps bedienen. Eigenlijk biedt de Echo de eerste oplossing voor hardlopers om via hun smart watch gebruik te maken van hun favoriete smartphone apps terwijl ze aan het trainen zijn.

Prijs en beschikbaarheid

De Magellan Echo kost €149,99 en €199,99 in combinatie met een Bluetooth Smart hartslagmonitor. Er is keuze uit de kleuren Cool Blue, Warm Red en Black.

Tags: , , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld