Lichtveldcamera van Lytro verkrijgbaar in Nederland

3,828 keer bekeken

Lytro lichtveldcamera

De revolutionaire lichtveldcamera camera van Lytro is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Met deze camera kun je een foto scherpstellen of het perspectief veranderen zonder nadat je deze gemaakt hebt.

De Lytro camera is een compleet nieuwe benadering van fotografie, die fundamenteel verschilt van de traditionele camera in techniek, design, en gebruik. Met een resolutie van 11 Megaray legt de Lytro een nieuw soort data vast, het zogenaamde lichtveld, waardoor voorheen ongekende mogelijkheden ontstaan. Dankzij lichtveldfotografie kunnen objecten of personen op een foto achteraf worden scherp gesteld op de computer. Daarnaast kun je indrukwekkende 3D-effecten bereiken door het verschuiven van het perspectief. Wanneer je een foto deelt via social media, kunnen ook je vrienden de interactieve lichtveldbeelden manipuleren, zonder dat ze hiervoor extra software hoeven te installeren. De 8x optische zoomlens, de handmatige bedieningsmogelijkheden en een breed scala aan indrukwekkende filters zorgen voor nieuwe creatieve vrijheid. Foto’s komen letterlijk tot leven met de ‘Living Pictures’ van Lytro.

Living pictures to go

Dankzij de gratis mobiele app voor iOS-apparaten, kunnen de Living Pictures direct online worden gedeeld. De overdracht tussen de camera en de iPhone, iPad of iPod touch gaat via een Wi-Fi-verbinding. Apple-gebruikers kunnen zo de Lytro beelden ter plekke op hun mobiele apparaat scherpstellen of het perspectief aanpassen, waarna niets een instant upload naar de social media kanalen meer in de weg staat.

Prijs en beschikbaarheid

De Lytro camera is per direct exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde Ringfoto winkels voor respectievelijk 479 euro (8GB modellen: Graphite, Moxie Pink en Electric Blue) en 579 euro (16 GB model: Red Hot).

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld